• 0(414) 552 12 00
  • 0552 552 82 82
  • Bu e-Posta adresi istenmeyen posta engelleyicileri tarafından korunuyor. Görüntülemek için JavaScript etkinleştirilmelidir.

Haberler

BAŞKAN RESUL YILMAZ DEV PROJELERİ İNCELEDİ

BAŞKAN RESUL YILMAZ DEV PROJELERİ İNCELEDİ

 

Belediye Başkanımız Resul Yılmaz, Nissibi Köprüsüne yapılacak olan mesire alanı ile TMO alanında yapılacak olan Kent Park ve Kültür Merkezi projelerini inceleyerek ilgili müdürlükten bilgi aldı.

Başkan Yılmaz beraberinde daire müdürleriyle toplantı odasında yapılan slâyt sunumu eşliğinde projelerin detayları ve işleyişleri hakkında bilgi aldı.

Projelerin bölgede sayılı projeler arasında yer aldığını belirten Başkan Resul Yılmaz, “Cumhurbaşkanımız tarafından hizmete açılmasıyla ilçemizin ekonomisine önemli bir katkı sağlayan Nissibi Köprüsü için bizde Siverek Belediyesi olarak bir proje hazırladık. 40.000 m2’lik bir alan üzerine yapılacak sosyal tesiste piknik alanları, yürüyüş yolları, çocuk oyun alanları, oturma ve dinlenme alanları, seyir terasları ve yeşil alanlar yer alacak. Projede ayrıca, gelecek ziyaretçilerimizin araçları için 2 ayrı otopark, kapalı-açık kafeteryaların yanı sıra bay ve bayan mescidi olacak” dedi.

Kamulaştırılan Toprak Mahsulleri Ofisi (TMO) alanında yapılacak projeye de değinen Yılmaz, “21.000 m2 alanda Kent Parkı ve Kültür Merkezinde kapalı yüzme havuzu, açık-kapalı kafeterya, kütüphane, çok amaçlı salon, çocuk oyunları yer alıyor. Süs havuzları, yeşil alanlar, kamelyalar ve yürüyüş yollarının yer aldığı projemizde seyir kuleleri de bulunuyor. Projelerimizle kentimizin çehresini değiştireceğiz” diye konuştu.

Projelerin detaylarını ve işleyişleri hakkında son incelemeleri yaptıklarını ifade eden Başkan Yılmaz, şunları söyledi; “Birim müdürlerimiz ile bir araya gelerek bilgi alışverişinde bulunduk. Bu projelerin hayata geçirilmesiyle birlikte halkımıza, vakitlerini daha güzel ve modern ortamda geçirmelerine imkân sunacağız. İnşallah en kısa sürede bu projelerin son halini vererek çalışmalara başlayacağız” dedi.

Bize Ulaşın

Çağrı Merkezi

(0414) 552 12 00

(0414) 552 11 26

(0552) 552 82 82

© 2024 - Siverek Belediyesi Bilgi İşlem Müdürlüğü