HAVAŞ SİVEREK İLE GAP HAVAALANI SEFERLERİNE BAŞLADI

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Belsan A.Ş ve Belediyemizin girişimleri sonucu Siverek ile GAP Havalimanı arasında yolcu taşınmasına başlandı.

Siverek şehirlerarası otobüs terminalinde yapılan törene, Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi, Belediye başkanımız Resul Yılmaz, Kaymakam Vural Karagül ve çok sayıda davetli ve vatandaşlar katıldı.

Açılış töreninde bir konuşma yapan Belediye Başkanımız Resul Yılmaz, “Siverek idari açıdan bir ilçe olmasına rağmen, aslında il düzeyinde, il kapasitesi olan bir şehir, Siverek için önemli bir gündür, zira havaalanına yaklaşık 56 kilometre mesafede olan bir ilçeyiz, Havaalanına ulaşım sorunu vardı. Yaşanan sıkıntıların giderilmesi konusunda emek veren Büyükşehir Belediye Başkanımıza, Milletvekilimize ve HAVAŞ Yetkililerine teşekkür ediyorum. Belsan A.Ş ve Siverek Belediyesinin girişimleri sonucu ilçemizde başlayan HAVAŞ Seferlerinin Siverek’imize hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi, “Bu hizmetin Siverek’e ve Siverek halkına hayırlı uğurlu olmasını diliyorum” dedi.