• 0(414) 552 12 00
  • 0552 552 82 82
  • Bu e-Posta adresi istenmeyen posta engelleyicileri tarafından korunuyor. Görüntülemek için JavaScript etkinleştirilmelidir.

Haberler

YEDİTAŞ MAHALLESİNDE YOL YAPIM ÇALIŞMASI

YEDİTAŞ MAHALLESİNDE YOL YAPIM ÇALIŞMASI

 

Kırsal Hizmetler Müdürlüğümüz Yeditaş (Keloşk)  mahallesinde mahalle içi sokaklarda yol yapım çalışmalarına aralıksız devam ediyor.

Belediye Başkan Yardımcısı Hacı Ahmet Öncül ve Fen İşleri Müdürü Selahattin Özdoğan İlçeye 25 kilometre uzaklıktaki Yeditaş (Keloşk) mahallesinde başlatılan stabilize yol yapım çalışmasını yerinde inceleyerek yetkililerden bilgi aldı.

Başkan Yardımcısı Öncül, mahallede yapılan çalışmaları inceleyerek mahalle sakinleriyle bir araya geldi.

Öncül yapılan çalışmaların yağmur yağışı olmasına rağmen vatandaşların mağdur olmaması amacıyla hızlı bir şekilde devam ettiğini belirterek şunları kaydetti.”Belediye başkanımızın bize verdiği talimatlar doğrultusunda Yeditaş Mahallesinde yol çalışmalarımız devam ediyor. Daha önce köyümüze geldik yolların durumu çok kötü çamur içindeydi, mahalle sakinlerine söz verdik verdiğimiz sözü bugünde yerine getirerek mahalle sakinleriyle birlikte çalışmaları gezdik. Ekiplerimiz yağmur çamur demeden devam ettiği çalışmaları inşallah kısa süre içerisinde bitireceğiz. Yapılan çalışmaların hayırlı uğurlu olmasını diliyorum” dedi.

Mahalle sakinleri 10 yıldan bu yana mahallelerinin çamur içerinde olduğunu Belediye Başkanı Resul Yılmaz’ın verdiği sözle şuan mahallemizde çalışmalar devam ediyor. Bu çalışmada yer alan herkese teşekkür ediyoruz. Belediye Başkanımız Resul Yılmaz ve ekibinden Allah razı olsun” dediler.

Bize Ulaşın

Çağrı Merkezi

(0414) 552 12 00

(0414) 552 11 26

(0552) 552 82 82

© 2024 - Siverek Belediyesi Bilgi İşlem Müdürlüğü