HAYVAN SULAMA GÖLETLERİ YAPIM ÇALIŞMALARIMIZ DEVAM EDİYOR

Kırsal mahallelerde geçimini hayvancılıkla sağlayan vatandaşlarımıza hizmet vermek ve geçimini hayvancılıkla sağlayan vatandaşların ekonomilerine katkı sunmak amacıyla vatandaşlarımızın talebi üzerine hayvan sulama göleti yapımına devam ediyoruz.

Adıyaman il sınırında bulunan Mezra (Mızray) kırsal mahallesi ile Yapraklı (Tuverek) mahallelerinin dağlık alanına iki adet hayvan sulama göleti yapımına başladık.

Mezra Mahallesinde yapılan gölet tamamlanırken Yapraklı mahallesinde ki sulama göleti yapım çalışmaları devam ediyor.

Yapraklı Mahalle sakinlerinden İsmail Cımcık çalışmalardan dolayı Belediye Başkanımız Resul Yılmaz’a teşekkür ederek şunları söyledi; “Cumhuriyet tarihimizden beridir hiçbir yetkiliden böylesine güzel hizmetler görmedik bu hizmetlerden dolayı Başta Cumhurbaşkanımıza ve tüm devlet yetkililerine teşekkür ediyorum” dedi.