KARACADAĞ ÇOK AMAÇLI HİZMET EVİ TAMAMLANIYOR

‘Her Mahalleye Çok Amaçlı Hizmet Evi’ projesi kapsamında kırsal mahallelerde çalışmalara devam ediyoruz..

Fen İşleri Müdürlüğümüz, daha önce kırsal mahallelerde atıl durumda bulunan okul binalarını yeniden değerlendirip, ‘Her Mahalleye Çok Amaçlı Hizmet Evi’ projesi kapsamında mahalle sakinlerinin hizmetine sunuyor.

Karacadağ (Kaynak) kırsal mahallesinde yapımı devam eden hizmet evindeki çalışmaları inceleyen Belediye Başkan Yardımcısı Hacı Ahmet Öncül, “Çok amaçlı hizmet evi isminden de anlaşılacağı üzere mahalle sakinlerimizin birçok etkinlikte kullanacakları bir yapıdır. Düğün, nişan, mevlit ve taziye gibi birçok alanda kullanılabilecek şekilde dizayn edildi. Çalışmalarda sona yaklaşıldı. Eksikliklerini kısa sürede tamamlayarak mahalle sakinlerimizin hizmetine sunacağız” dedi.

Abbas Kenru adlı mahalle sakini yapılan çalışma için teşekkür ederek, “Belediyenin yaptığı bu hizmetten dolayı çok teşekkür ederim. Artık tüm etkinliklerimizi yapabileceğimiz bir yapımız var. Geniş ve rahat bir yer, emeği geçen herkesten Allah razı olsun” diye konuştu.