• 0(414) 552 12 00
  • 0552 552 82 82
  • Bu e-Posta adresi istenmeyen posta engelleyicileri tarafından korunuyor. Görüntülemek için JavaScript etkinleştirilmelidir.

Haberler

SOFİCE MAHALLESİ TOZ VE ÇAMURDAN ARINDIRILIYOR

SOFİCE MAHALLESİ TOZ VE ÇAMURDAN ARINDIRILIYOR

 

Yağışlı kış ayları öncesi kırsal mahalleleri tozdan ve çamurdan arındırmak için çalışmalara aralıksız devam ediyoruz.

Merkez mahallelerin yanı sıra kırsal mahallelerde de çalışmalara aralıksız devam ediyoruz. Birçok kırsal mahallede çok amaçlı hizmet evi çalışmasına devam eden Kırsal Hizmetler Müdürlüğümüz, Sofice mahallesinde mahalle içi yol yapım çalışmasını sürdürüyor.

Öte yandan birçok kırsal mahalle ve sokakta yol malzeme serimine devam eden ekipler, kırsal kalkınmayı destekleyerek hayvan sulama göletleri yapıyor.

Sofice mahallesindeki çalışmaları inceleyen Belediye Başkan Yardımcısı Hacı Ahmet Öncül, mahalle sakinleriyle bir araya geldi. Ekiplerin mahallede bir süre önce çalışmaya başladığını belirten Başkan Yardımcısı Hacı Ahmet Öncül, bölgede malzeme sıkıntısı yaşandığını belirtti.

Bölgede yaşanan malzeme ocağı sıkıntısı nedeniyle bazı aksamaların yaşandığına dikkat çeken Öncül, “Çalıştığımız bazı mahallelerde malzeme ocağı ile mahalle arasındaki mesafe 20 Km. bazen 30 kilometreyi buluyor. Hâlbuki mahalle sakinlerimizin yardımıyla yakın bölgelerde malzeme ocağı olsaydı daha hızlı ve daha çok mahalleye ulaşma imkânımız olurdu” dedi.

Her şartta hizmete devam edeceklerini belirten Öncül, “Tabi malzeme ocaklarının uzak olması bizi hizmet yapmaktan alıkoymayacak. Uzak ve zahmetli de olsa bütün kırsal mahallelerimize ulaşmaya devam edeceğiz. Mahalle içi yolunu yapmadığımız hiçbir mahallemiz kalmayacak” diye konuştu.

Kırsal mahalle sakinlerinin sabırdan dolayı teşekkür eden Başkan Yardımcısı Öncül, çalışmaların Sofice mahallesine hayırlı olması temennisinde bulundu.

Bize Ulaşın

Çağrı Merkezi

(0414) 552 12 00

(0414) 552 11 26

(0552) 552 82 82

© 2024 - Siverek Belediyesi Bilgi İşlem Müdürlüğü