• 0(414) 552 12 00
  • 0552 552 82 82
  • Bu e-Posta adresi istenmeyen posta engelleyicileri tarafından korunuyor. Görüntülemek için JavaScript etkinleştirilmelidir.

Haberler

ZABITA EKİPLERİMİZ İNTERNET CAFE VE KIRAATHANELERİ DENETLEDİ

ZABITA EKİPLERİMİZ İNTERNET CAFE VE KIRAATHANELERİ DENETLEDİ

 

Zabıta Ekiplerinin hijyen koşulları taşımayan internet ve kıraathanelere uyarılarda bulunduğunu aktaran Belediye Başkan Yardımcımız Hasan Baydilli yaptığı açıklamada şunları söyledi; "Zabıta Müdürlüğümüzce ilçede özellikle okul çevrelerinde olmak üzere internet kafeler ve kıraathaneler gece ve gündüz hem hijyenik bakımından hem de ruhsatlarının olup olmadığı açısından denetimler yapıldı, internet kafelerde özellikle filtreme işleminin yapılıp yapılmadığı, küçük yaşta çocukların kafe ve kıraathanelerde bulunup bulunmadığı zabıtalarımızca tespit edilmektedir. Konuyla ilgili kıraathane ve kafe sahipleri uyarılmaktadır. Uygunsuz ve yasa dışı durum tespitinde gerekli yasal işlemlerin yapılacağı hususunda iş yeri sahipleri uyarılmaktadır, bu denetimlerimiz sürekli olarak devam edecek. Özellikle çocuklarımızın korunmalarına yönelik denetimlerinde ise ailelerin de bizlere yardımcı olmasını temenni ediyoruz çünkü çocuklarını takip etmeleri birazda onlara bağlı, Bu hususta belediye olarak hassasiyetimizi belirtmek istiyorum" dedi.

3 ekiple gece ve gündüz 4 gündür devam eden denetimler sonucunda ilçe merkezinde yaklaşık 50 kıraathane 70 internet kafede denetimlerin yapıldığı ve zabıta ekiplerinin denetimlere devam edeceği belirtildi.

Bize Ulaşın

Çağrı Merkezi

(0414) 552 12 00

(0414) 552 11 26

(0552) 552 82 82

© 2024 - Siverek Belediyesi Bilgi İşlem Müdürlüğü