• 0(414) 552 12 00
  • 0552 552 82 82
  • Bu e-Posta adresi istenmeyen posta engelleyicileri tarafından korunuyor. Görüntülemek için JavaScript etkinleştirilmelidir.

Haberler

FARUK ÇELİK, SİVEREKLİ ŞEHİDİN TAZİYESİNE GELDİ

FARUK ÇELİK, SİVEREKLİ ŞEHİDİN TAZİYESİNE GELDİ

 

Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanı Faruk Çelik, İstanbul’daki hain saldırıda şehit olan hemşerimiz polis memuru Süleyman Sorkut’un taziyesine katıldı.

Yenişehir mahallesindeki Yenişehir taziye evine gelen Bakan Faruk Çelik, şehit polis memurunun babası Cuma Sorkut ve yakınlarıyla görüşerek baş sağlığı dileklerini iletti.

Bakan Çelik, çıkışta yaptığı açıklamada şunları söyledi; “Şanlıurfa, İstanbul’daki bu menfur saldırıda 3 şehidini bugün toprağa veriyor. Dün Süleyman kardeşimiz Siverek’te toprağa verildi. Bugün Mehmet ve Enes kardeşlerimizin merasimlerine katıldık. Siverek’te Süleyman kardeşimizin taziyesine iştirak ettik. Tabi çok acı bir olay, bu bölgede uzun yıllardır terörün ne gibi cinayetler işlediğine tüm bölge halkı şahit, bizde şahidiz ve netice itibariyle son olaylarda gerçekten yaralarımız bir kez daha tazelendi” dedi.

Başkan Resul Yılmaz ise şunları söyledi; “Malumunuz terör saldırısı sonucu İstanbul’da çok sayıda polisimiz ve sivil vatandaşımız şehit düştü. Bu şehitler arasında hemşerimiz ve aile dostumuzun oğlu Süleyman Sorkut’la beraber Şanlıurfa’da 4 polisimiz şehit düştü, Allah’tan şehitlerimize rahmet, kederli ailelerine sabırlar diliyorum. Milletimizin başı sağ olsun” dedi.

Şehitlere rahmet dileyen Bakan Çelik, ardından dün Viranşehir yolunda meydana gelen kazada 3 kişinin hayatını kaybettiği Gökhan ailesinin taziyesine katıldı.

Çelik’e Siverek temaslarında AB Uyum Komisyonu Başkanı ve AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Mehmet Kasım Gülpınar, AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Mehmet Akyürek, Şanlıurfa İl Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, Belediye Başkanımız Resul Yılmaz eşlik etti.

Bize Ulaşın

Çağrı Merkezi

(0414) 552 12 00

(0414) 552 11 26

(0552) 552 82 82

© 2024 - Siverek Belediyesi Bilgi İşlem Müdürlüğü