• 0(414) 552 12 00
  • 0552 552 82 82
  • Bu e-Posta adresi istenmeyen posta engelleyicileri tarafından korunuyor. Görüntülemek için JavaScript etkinleştirilmelidir.

Haberler

BAŞKAN YARDIMCISI KANLIPIÇAK, TEMİZLİK PERSONELİYLE BİR ARAYA GELDİ

BAŞKAN YARDIMCISI KANLIPIÇAK, TEMİZLİK PERSONELİYLE BİR ARAYA GELDİ

 

Temizlik İşleri Müdürlüğünden sorumlu Belediye Başkan Yardımcısı Doğan Kanlıpıçak, Temizlik İşleri personelleriyle kahvaltıda bir araya gelerek ilçede yürütülen temizlik çalışmalarıyla ilgili istişarede bulundu.

Yenişehir Mahallesinde Yenişehir Çok Amaçlı Hizmet Evi’nde bir araya gelen Başkan Yardımcısı Kanlıpıçak, personellerin sorun ve sıkıntılarını dinleyerek birlikte kahvaltı yaptı.

Toplantıda özellikle dışarıda çalışan personellerin iş güvenliğine dikkat etmesi gerektiğini belirten Başkan Yardımcısı Kanlıpıçak, şunları söyledi; “Bu toplantıyı yapmamızdaki amacımız personellerimizi tanımak, moral ve motivasyonlarına bir nebzede olsa destek olmak ve sorunlarını çözmek için bir araya geldik. Personellerimizle çalışma koşulları, iş güvenliği konularında istişarelerde bulunduk. Müdürlük olarak bu tür toplantılarımızı her fırsatta gerçekleştireceğiz. Yaptığımız istişare toplantımızda ilçe genelinde ve kırsal alanda yapılan genel temizlik çalışmalarının daha sağlıklı bir şekilde yürütülmesi ve gelen talepler doğrultusunda koordineli bir şekilde vatandaşa hizmet etme yolunda çeşitli bilgiler aldık. Bu hizmetleri yaparken tüm çalışmalarımıza iş güvenliği hakkında bilgilendirme yaptık. İlçede büyük fedakârlıklarla hizmet etmeye gayret eden tüm çalışma arkadaşlarıma teşekkür ediyorum” dedi.

Bize Ulaşın

Çağrı Merkezi

(0414) 552 12 00

(0414) 552 11 26

(0552) 552 82 82

© 2024 - Siverek Belediyesi Bilgi İşlem Müdürlüğü