EĞİTİME KATKI SUNMAYA DEVAM EDİYORUZ

İlçemizde bulunan eğitim kurumlarına yönelik destek ve yardımlara devam ediyoruz.

Merkez Anadolu Lisesi idaresi, Belediye Başkanı Resul Yılmaz, ile yaptıkları görüşmede okulda su sorunu yaşadıklarını belirtti. Başkan Yılmaz’ın sorununun giderilmesi için verdiği talimatın ardından Park ve Bahçeler Müdürlüğünce okul bahçesinde sondaj çalışmasına başlandı.

Konuyla ilgili müdürlükten yapılan açıklamada, “Siverek Belediyesi olarak eğitim kurumlarını önemsiyor ve çocuklarımızın eğitimlerini sağlıklı bir şekilde sürdürebilmeleri için her türlü desteği vermeye devam ediyoruz. Okulda yaşanan su sorunu üzerine Başkanımız Resul Yılmaz’ın talimatı doğrultusunda sondaj çalışmalarına başladık” dedi.

Okul idaresi ve öğrenciler başlatılan sondaj çalışması için Belediye Başkanı Resul Yılmaz’a teşekkür etti.