KADIN VE AİLE HİZMETLERİ MÜDÜRLÜĞÜMÜZ SEMİNER DÜZENLEDİ

Kadın ve Aile Hizmetleri Müdürlüğümüz, ilçede yaşayan kadınlara, sağlıklı doğum ve bilinçli aile planlaması hakkında seminer verdi.

İlçenin Dicle mahallesinde bulunan Dicle - Bağlar Mahalleleri Kadın Dayanışma ve Kültür Merkezi konferans salonunda verilen seminere çok sayıda bayan katıldı.

Kadın ve Aile Hizmetleri müdürlüğünde görevli sosyal Hizmet Uzmanı Fatime Karal, tarafından verilen seminerde kadınlara başvurulacak sağlık kuruluşları ile bilinçli aile planlamasının yöntemleri ve aile anlatıldı.

Karal, yaptığı açıklamada, amaçlarının bilinçli anne, sağlıklı nesillerin oluşmasında katkı sunmak olduğunu belirterek şunları söyledi; “Belediyemiz kadın ve aile Hizmetleri müdürlüğü, kadına yönelik bilinçlendirme çalışmaları kapsamında başta sağlık olmak üzere genel kültür ve meslek edinme kurslarını veriyoruz, bu günde sağlıklı doğum ve aile planlaması hakkında kadınlarımıza seminer verdik, kadınlara yönelik çalışmalarımız devam edecek” dedi.