BAYANLARA 'NAMAZ VE HURAFELER' ADLI SEMİNER VERİLDİ

Kadın ve Aile Hizmetleri Müdürlüğümüzde eğitim gören bayanlara yönelik 'Namaz ve Hurafeler' adlı seminer verildi.

Dicle - Bağlar Mahalleleri Kadın Dayanışma ve Kültür Merkezi konferans salonunda verilen seminere çok sayıda bayan katıldı.

Seminer, Siverek ilçe Müftülüğünde görevli Dilek Şanlı, tarafından katılımcılara 'Namaz ve Hurafeler' hakkında çeşitli dini bilgiler verildi.

Kadın ve Aile Hizmetleri Müdiresi Şükran Kongül, verilen seminer hakkında yaptığı konuşmada şunları söyledi; “Belediyemiz ve müftülüğümüz işbirliğince kursiyerlerimize yönelik dini konularda eğitim verilmesi için seminerlerimize başladık. Bugün seminerlerimizin birincisi olan 'Namaz ve Hurafeler' hakkında Dilek Şanlı hocamız tarafından bayanlarımıza bilgiler aktarıldı. Bu çalışmalarımıza destek veren, ilçe Müftülüğüne ve hocalarımıza teşekkür ediyorum” dedi.