SİVİL DER YÖNETİMİ BELEDİYE BAŞKANI RESUL YILMAZ'I ZİYARET ETTİ

Siverek’i İl Yapma ve Kalkındırma Derneği (SİVİL DER) yönetim kurulu üyeleri Belediye Başkanı Resul Yılmaz’ı makamında ziyaret etti.

Yeni seçilen yönetim kurulu üyelerinin kurumlara ve Sivil Toplum Kuruluşu temsilcilerine yaptıkları tanışma ziyareti kapsamında yönetim üyeleri Belediye Başkanıyla bir süre dernek ve ilçe sorunlarını görüşerek taleplerini ilettiler.

Belediye Başkanı Yılmaz, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek şunları söyledi; “Biliyorsunuz benim bir kimliğimde eğitimci kimliğidir, ilçede yol, su, kanal yaparsınız bu zaten Belediyelerin en doğal hizmetleridir. Biz Belediye olarak STK’lar olarak ilçemizde eğitimin kalitesini artırmak için ne yapabiliriz, bunun üzerinde durmamız lazım. Geçmişe baktığımızda üniversiteyi kazanan gençlerimizin sayısı bugünkünden daha çoktur. Siverek’i İl Yapma ve Kalkındırma Derneğimize desteklerimiz devam edecek, yeni yönetime seçilen tüm arkadaşlara başarılar diliyorum” dedi.