• 0(414) 552 12 00
  • 0552 552 82 82
  • Bu e-Posta adresi istenmeyen posta engelleyicileri tarafından korunuyor. Görüntülemek için JavaScript etkinleştirilmelidir.

Haberler

ZABITA MÜDÜRLÜĞÜMÜZ, DENETİMLERDE KAÇAK ET ELE GEÇİRDİ

ZABITA MÜDÜRLÜĞÜMÜZ, DENETİMLERDE KAÇAK ET ELE GEÇİRDİ

 

Zabıta ekiplerimiz, ilçede gıda maddeleri üretimini ve satışını yapan esnafları denetlemeye devam ediyor.

Zabıta ekipleri, ilçenin kasaplar pazarı ile ilçenin muhtelif yerlerinde bulunan kasap esnaflarına ait iş yerlerinde denetim yaptı.

Zabıta ekiplerinin denetimleri sırasında iki farklı iş yerinde toplamda 30 kilo kaçak kesilmiş ete el konuldu. El konulan etlerin şehir çöplüğünde imha edileceği belirtilirken mühürsüz ve kokuşmuş et satan iki esnaf hakkında tutanak tutularak yasal işlem başlatıldı.

Halkın sağlığının kendi sağlıkları kadar önemli olduğuna dikkat çeken Belediye Başkan yardımcısı Hasan Baydilli, yaptığı açıklamada şunları söyledi; “Belediye zabıta ekiplerimizce ilçemizde faaliyette bulunan kasap ve et satışı yapan iş yerlerine zabıta ekiplerimiz denetimlerde bulundu. Bu denetlemeler sonucunda maalesef, bazı kasaplarda hijyenik koşullar olmayan iş yerlerinin yanı sıra bazı iş yerlerinde de kaçak, kesilmiş ve kokuşmuş etlere rastlanmış bu etlere el konulmuş, el konulan kaçak etler imha edilerek, kaçak et satışı yapan iş yerleri hakkında yasal işlem başlatılmıştır. Denetimlerin amacı insanlarımızın sağlığıyla oynayanlara fırsat vermemektir. Tarihi geçmiş ve mühürsüz etlerin satışının önüne geçmektir. Denetimlerimiz ilçe genelinde devam edecek” dedi.

Bize Ulaşın

Çağrı Merkezi

(0414) 552 12 00

(0414) 552 11 26

(0552) 552 82 82

© 2024 - Siverek Belediyesi Bilgi İşlem Müdürlüğü