EĞİTİME KATKI SUNMAYA DEVAM EDİYORUZ

Kent merkezinde bulunan 20 okula çok fonksiyonlu fotokopi makinesi hibe ettik.

Rutin olarak okul ziyaretleri sırasında Belediye Başkanı Resul Yılmaz’dan fotokopi makinesi talep eden okul idarecileri ve öğretmenlerin talebi karşılandı. Kültür Müdürlüğünce temin edilen 20 adet çok fonksiyonlu fotokopi makinesi kurulumları yapılarak okullara teslim edildi.

Gülabibey ilkokulu müdürü Mustafa Akelma, Belediye Başkanı Resul Yılmaz’a teşekkür ederek, “Öğretmen ve öğrencilerimizin ihtiyaçlarını karşılamak için Başkanımızdan bir adet fotokopi makinesi talep ettik. Sağ olsun Belediye Başkanımız bizi kırmadı ve bugün gönderdi. Desteği için teşekkür ederiz” dedi.

Belediye Başkan Yardımcısı Hasan Postacı önceliklerinin ilçede eğitim kalitesini yükseltmek olduğunu belirterek şunları söyledi; “Bilindiği gibi Belediye Başkanımızın eğitimci kimliği bulunuyor. Belediye Başkanımız Resul Yılmaz, hizmetlerin en anlamlısı ve önemli olanının insana yatırım olup eğitimi en üst düzeye çıkarmak olduğunu her fırsata dile getiriyor. İlçemizin çeşitli semtlerinde bulunan 20 okulumuzun çok yönlü fotokopi makinesine ihtiyaçları vardı. İlk etapta 10 tane makineyi okullarımıza teslim ettik. Bunun dışında ihtiyacı olan okullarımızı başvuruları halinde talepleri değerlendirilecek” dedi.