OKULLAR BÖLGESİNDE YOL YAPIM ÇALIŞMALARINA BAŞLADIK

Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri Şirinkuyu mahallesinde yolu olmayan okullar bölgesinde yol yapım çalışmalarına başladı.

Yeni yerleşim alanında okulların yapılmasıyla birlikte öğrencilerin rahat bir şekilde okula gitmelerini sağlamak amacıyla fen işleri ekipleri yol yapım çalışmalarına devam ediyor. Yol yapım çalışmalarının tamamlanmasıyla birlikte öğrencilerin daha rahat bir şekilde eğitimlerini sürdürmeleri sağlanacak.

Yol yapım çalışmalarında sona gelindiğini belirten Fen İşleri Müdürlüğü şu bilgilere yer verdi; “Şirinkuyu mahallesinde bulunan yeni yerleşim alanında okulların yol sorunu bulunuyordu, Belediye Başkanımız Resul Yılmaz’ın talimatları doğrultusunda okullar bölgesinde yol yapım çalışmalarına başladık, en kısa sürede burada yol yapım çalışmalarını bitirerek öğrencilerimizi çamurdan kurtaracağız” dedi.