KADINLARA YÖNELİK DİNİ SEMİNERLERİMİZ DEVAM EDİYOR

Kadın ve Aile Hizmetleri Müdürlüğümüzün ve Siverek İlçe Müftülüğünün ortaklaşa düzenlemiş olduğu bayanlara yönelik dini seminerlerin ikincisi bayanların yoğun katılımıyla gerçekleştirildi.

Dicle mahallesinde bulunan Dicle - Bağlar Mahalleleri Kadın Dayanışma ve Kültür Merkezi konferans salonunda verilen semineri vaiz Hatice Gökçe sundu.

Verilen seminerle ilgili açıklamalarda buluna Kadın ve Aile Hizmetleri müdiresi Şükran Kongül, “Müdürlüğüz ve Siverek Müftülüğü işbirliği ile bir yıl boyunca bayanlara yönelik on beş günde bir gerçekleştirilecek olan dini seminerlerin ikincisini gerçekleştirdik. Bugünkü seminerimizde hocamız, bayanların pek önemsemedikleri önemli konulara değindi. Yararlı bir seminer olduğuna inanıyorum, bu çalışmalarımız devam edecek” dedi.