SOKAK HAYVANLARININ TEDAVİSİ İÇİN KLİNİK AÇTIK

Siverek belediyesi tarafından yaralı sokak hayvanlarının tedavisi ve rehabilitasyonu için hayvan barınağında klinik açıldı.

Çevre koruma kontrol müdürlüğünce veteriner hekim denetiminde açılan hayvan kliniğinde Belediye Başkan yardımcısı Hasan Baydilli incelemelerde bulundu.

Başkan yardımcısı Baydilli yaptığı açıklamada şöyle dedi, “Sokakta yaşayan ve zaman, zaman çeşitli kazalara maruz kalan sokak hayvanlarının tedavisi için tedavi kliniği açtık,  gelen ihbarlar doğrultusunda gezici bir ekibimiz tarafından alınan hayvanlar barınağa getiriliyor ve burada veteriner hekimlerimiz tarafından gerekli tüm müdahaleler yapılıyor, tedavisi tamamlanan hayvanlar doğal ortamlarına bırakılıyor, vatandaşlarımızın gördükleri yaralı sokak hayvanları konusunda duyarlı olmalarını ve durumu bizlere bildirmelerini rica ediyoruz” dedi.