BOĞAZINDA İP SIKIŞAN KÖPEĞİ EKİPLERİMİZ KURTARDI

Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğümüz, kırsal mahallede boğazında ip sıkışan köpeğe müdahale ederek kurtardı.

Yalankoz mahallesinde ikamet eden Medet Baturalp, kendisine ait çoban köpeğinin boynunda sıkışan ipi çıkaramayınca Siverek Belediyesine başvurdu.

Mahalleye giden belediye ekipleri, havalı tabancayla köpeğe sakinleştirici iğne yapıp boynunda sıkışan ipi kesti.

Köpek sahibi Medet Baturalp, köpeğini kurtaran ekiplere teşekkür ederek “15 günden fazladır köpeğimin boynunda ipin sıkıştığını fark ettim, köpek çok asi olduğundan bir türlü kendi imkanlarımla yakalayıp ipi koparamadım. Bunun üzerine Siverek Belediyesine başvurdum, bunun üzerine Siverek Belediyesi köye bir ekip yollayarak, köpeğimi uyuşturucu ile sakinleştirerek, ipi kopardık ve şimdi köpeğim rahatladı. Belediyemize çok teşekkür ediyorum” dedi.