OKULLAR BÖLGESİNİN YOLUNU TAMAMLADIK

Bir süre önce yapımı tamamlanan, ancak yolu olmayan Şirinkuyu mahallesindeki okullar bölgesinin yolunu tamamladık.

Fen İşleri Müdürlüğünce yapımına başlanan yol yapım çalışması kapsamında iş makinelerince dev kayalar kaldırıldı. Yapılan tesviye ve reglaj çalışmasının ardından ocaklardan getirilen stabilize malzeme, iş makineleriyle dağıtılarak düzeltildi.

Tamamlanan çalışmaları yerinde inceleyen Başkan Yardımcısı Hacı Ahmet Öncül, Fen İşleri Müdürü Selahattin Özdoğan’dan bilgi aldı. Çalışmalarla ilgili bilgi veren Başkan Yardımcısı Öncül şunları söyledi, “Yeni dönemde eğitim ve öğretime başlayacak olan Şirinkuyu mahallemizde bulunan okullar bölgesi diye tabir edilen eğitim kompleksi için yol talebi geldi. Bizde Belediye Başkanımız Resul Yılmaz’ın talimatı üzerine çalışmaya başladık. Arkadaşlarımızın özverili çalışmasının ardından 1 buçuk kilometrelik yolu tamamladık. Kontrollerini sağladık, gayet güzel bir iş olmuş” dedi.

Öncül, çalışmaların öğrencilere, öğretmenlere ve eğitim camiasına hayırlı olmasını diledi.