ZABITA EKİPLERİMİZ DENETİMLERE DEVAM EDİYOR

Zabıta Müdürlüğü ekipleri, ilçe genelinde gıda üretimi ve satışı yapan iş yerlerinde ruhsat ve hijyen denetiminde bulundu.

Pastanelere ait imalathanelerde denetim yapan Zabıta ekipleri, hijyen ve ruhsat kontrolü yaparken, Gıda Tarım ve Hayvancılık İlçe Müdürlüğü veterineri gıda kontrolünde bulundu.

Halkın sağlığını kendi sağlıkları kadar önemsediklerini belirten Belediye Başkan Yardımcısı Hasan Baydilli konuyla ilgili yaptığı açıklamada şunları söyledi; “Zabıta ekiplerimiz gıda üretimi ve satışını yapan esnaflara yönelik denetimlerine devam ediyor. Ekiplerimiz ilçemizde faaliyet gösteren pastanelerin imalathanelerini denetledi. Bazı imalathaneler gerçekten çok temizdi, bazılarında ise hijyen konusunda eksiklikleri bulunuyordu. Ekiplerimiz esnaflara gerekli uyarıda bulundular, tekrarı halinde kendilerine kabahatler kanununa istinaden gerekli cezalar uygulanacak, ayrıca denetimlerimiz devam edecek” dedi.