SİVEREK KAYMAKAMI VE BELEDİYE BAŞKANIMIZ, MUHTARLARLA VE STK'LARLA BİR ARAYA GELDİ

Eyüp Cenap Gülpınar gençlik merkezi salonunda STK temsilcileri, muhtarlar ve vatandaşların katılımıyla gerçekleşen toplantıda ilçede yaşanan elektrik kesintileri, yapılmayan yollar, mahallelerinde sağlık merkezlerinin yetersizliğinden, bazı okullarda bulunan eğitimdeki aksaklıkları dile getirdiler.

Yaklaşık bir saat süren toplantıda ilçe kaymakamlık yazı işleri ile Belediye Başkanlığı özel kalemleri vatandaşların değindiği sorunları not aldı.

Kaymakam Metin Demirel ile Belediye Başkanı Resul Yılmaz katılımcılara teşekkür etti.

Belediye Başkanımız Resul Yılmaz, bundan sonra STK temsilcileri, Muhtarlar ve Vatandaşlarla daha sık bir araya geleceğini belirterek şunları söyledi; “Birlik ve Beraberlik içinde çözemeyeceğimiz, aşamayacağımız hiçbir sorun yoktur” dedi.