MADDE BAĞIMLILIĞI VE ZARARLARI KONULU SEMİNER DÜZENLEDİK

Kadın ve Aile Hizmetleri Müdürlüğümüzce ilçede yaşayan bayanlara yönelik madde bağımlılığı ve zararları konulu seminer düzenledi.

Dicle - Bağlar Mahalleleri Kadın Dayanışma ve Kültür Merkezi konferans salonunda verilen semineri Sosyal Hizmetler Uzmanı Fatime Karal sundu.

Karal, konuşmasında katılımcılara madde bağımlılığının nedenleri ve çözümleri hakkında bilgiler sundu.

Seminerle ilgili açıklamalarda bulunan Kadın ve Aile Hizmetleri Müdiresi Şükran Kongül, “Amacımız gençlerimizi her türlü zararlı alışkanlıklardan uzak tutmaktır, bu amaç doğrultusunda büyük bölümü anne olan katılımcılara gençlerin madde bağımlılığının nedenleri ile çözüm önerileri sunduk. Gençlerimizi korumak ve sağlıklı birer birey olarak yetişmeleri konusunda püf noktaları sunduk. Bayanlarımızın istifade ettiği bir seminer olmuştur. Müdürlük olarak gençlerimize sahip çıkma noktasında ki bu gibi çalışmalarımız devam edecek” dedi.