EĞİTİMCİLERDEN, BELEDİYE BAŞKANIMIZA TEŞEKKÜR ZİYARETİ

Eğitimciler, Belediye Başkanımıza üzerinde Allah (C.C) ve Hz Muhammed (S.A.V)’in isminin bulunduğu tablo hediye ettiler.

Göreve geldiği günden bu güne kadar ilçede Eğitim sorunlarının çözümü için özel bir çaba gösteren, kendisi de bir eğitimci olan Belediye Başkanımız Resul Yılmaz’ı makamında ziyaret eden Siverek Anadolu Lisesi idareci ve eğitimcilerinden oluşan bir gurup eğitimci, eğitime verdiği destekten dolayı Belediye Başkanımız Yılmaz’a Üzerinde Allah (C.C)  ve Hz. Muhammed (S.A.V)’in isminin yazılı olduğu tablo hediye ettiler.

Eğitimcilerin ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getiren Belediye Başkanı Yılmaz; “Öncelikli sorunlardan biri eğitim sorunlarımızdır, belediye olarak bu güne kadar eğitim sorunlarının en aza indirilmesi için çalıştık, sorunların çözümü için destek sunduk, desteklerimiz bundan sonrada devam edecek” dedi.