BAŞKAN YILMAZ, BELEDİYE ÇALIŞANLARINA YENİ ANAYASAYI ANLATTI

Belediye Başkanımız Resul Yılmaz, 16 Nisan Pazar günü yapılacak olan referandum öncesi tüm belediye çalışanlarına Eyüp Cenap Gülpınar gençlik merkezi salonunda yeni anayasayı anlattı.

Aynı zamanda Ak Parti Genel merkezi anayasa tanıtım komisyon üyesi olan Başkan Yılmaz, yaklaşık üç saat süren toplantıda işçi ve memurlara yeni anayasanın maddelerini tanıttı.

Başkan Yılmaz, özetle yeni anayasanın Türkiye’de yeni bir dönemin başlangıcı olacağını. Muhalefettin halkı yanlış bilgilendirdiğini yeni Anayasanın demokratik bir anayasa olduğunu, kesinlikle rejim değişikliği olmadığını, parlamentoya milletvekillerine daha çok yetki verildiği, yeni anayasayla yetkininin halka verildiğine” dikkat çekti.

Toplantıya katılan personeller toplantı öncesi kafalarında anayasayla ilgili çeşitli çelişkiler olduğunu, "Belediye başkanımızın anlatımlarının ikna edici olduğunu başkanımızın halk dilini kullanarak anayasayı en iyi şekilde anlattığını" belirttiler.