HACIÖMER MAHALLESİNDE KALDIRIM ÇALIŞMALARINA BAŞLADIK

Fen İşleri müdürlüğünce ilçe genelinde alt yapısı tamamlanan mahalle ve sokaklarda üst yapı ve kaldırım çalışmaları başladı.

Fen işleri ekipleri, daha önce kanalizasyon, su ve alt yapısı tamamlanan bölgelerde ayrım yapmadan üst yapı çalışmalarına devam ediyor.

Çalışmaların devam ettiği Hacıömer Mahallesinde çalışmaları yerinde inceleyen Başkan Yardımcısı Hacı Ahmet Öncül, yaptığı açıklamada şunları söyledi; “Fen İşleri Ekiplerimizin kent merkezinde yaptığı çalışmaları yerinde inceliyoruz, daha önce alt yapı çalışmaları biten kaldırımlarda kilit taşı döşeme çalışmaları başladı. Yapılan çalışmalarda vatandaşlarımızı mağdur ettik. Bu çalışmaların yanı sıra diğer çalışmalarımıza da devam ediyoruz şuanda Ayvanat mahallesindeki Kadın hizmet evi yapım çalışmaları sürüyor. Yapılan alt yapı çalışmalarında vatandaşlarımız çok sıkıntı yaşadılar, fakat çalışmalar bittikten sonra rahat bir ortama kavuşacaklardır” dedi.