• 0(414) 552 12 00
  • 0552 552 82 82
  • Bu e-Posta adresi istenmeyen posta engelleyicileri tarafından korunuyor. Görüntülemek için JavaScript etkinleştirilmelidir.

Haberler

BAŞBÜK MAHALLESİ ÇOK AMAÇLI HİZMET EVİ TAMAMLANDI

BAŞBÜK MAHALLESİ ÇOK AMAÇLI HİZMET EVİ TAMAMLANDI

 

Kırsal Hizmetler Müdürlüğü tarafından ‘Her Mahalleye Çok Amaçlı Hizmet Evi’ projesi kapsamında Başbük mahallesinde çalışmalar sona erdi.

Çalışmaların sona erdiği Çok amaçlı hizmet evinde incelemelerde bulunan Başkan Yardımcısı Hacı Ahmet Öncül yaptığı açıklamada şunları söyledi; “Kırsal mahallemizde atıl durumda bulunan sağlık ocağı binası çok kötü durumdaydı, vatandaşlarımızın talepleri doğrultusunda Belediye Başkanımız Resul Yılmaz’ın talimatlarıyla sağlık ocağı binasını çok amaçlı hizmet evine dönüştürme çalışmalarına başladık. Çalışmalarımız bitmiş durumda eksiklerimizi tamamlayarak hizmete hazır hale getirdik, bu kırsal mahallemiz ilçe merkezine 60 kilometre uzaklıkta biz uzakta olsa yakında olsa hizmetimizi ulaştırıyoruz. Bu çok amaçlı binamız sadece taziye evi olarak değil düğün, nişan, nikâh ve toplantı salonu olarak ta hizmet verecektir. Yapılan çok amaçlı hizmet evinin mahalle sakinlerine hayırlı olmasını diliyorum.

Mahalle sakinleri, “Başbük köyümüzün böyle bir hizmete ihtiyacı vardı, Allah devletimizden razı olsun burası çok kötü durumdaydı, şimdi binamız modern bir hale getirildi, mahalle sakinleri olarak yapılan çok amaçlı hizmet evi çalışmalarından dolayı Belediye Başkanı Resul Yılmaz’a ve ekibine teşekkür ediyoruz” dediler.

Bize Ulaşın

Çağrı Merkezi

(0414) 552 12 00

(0414) 552 11 26

(0552) 552 82 82

© 2024 - Siverek Belediyesi Bilgi İşlem Müdürlüğü