• 0(414) 552 12 00
  • 0552 552 82 82
  • Bu e-Posta adresi istenmeyen posta engelleyicileri tarafından korunuyor. Görüntülemek için JavaScript etkinleştirilmelidir.

Haberler

BAŞKAN YILMAZ, SICAK ASFALT ÇALIŞMALARINI YERİNDE İNCELEDİ

BAŞKAN YILMAZ, SICAK ASFALT ÇALIŞMALARINI YERİNDE İNCELEDİ

 

Fen işleri müdürlüğünce Kale Mahallesi Gerger Caddesi ve ara sokaklarda sıcak karışım asfalt çalışmaları devam ediyor.

Alt yapı çalışmaları tamamlanan Gerger caddesindeki sıcak asfalt çalışmasının sona erdiğini ve ara sokaklarda çalışmaların aralıksız devam ettiğine dikkat çeken Belediye Başkanımız Resul Yılmaz, yaptığı açıklamada şöyle dedi; “Şu anda Kale Mahallesi Gerger caddesi 33.’üncü sokaktayız, arkadaşlarımız birkaç gün öncesinde Gerger caddesinde sıcak asfalt çalışmalarını bitirdi. Şu anda alt yapısı tamamlanan ara sokaklarda sıcak asfalt çalışması yapılmaktadır, bu mahallemizi biraz beklettik, alt yapı çalışmalarının bitmesini bekliyorduk, Alt yapı çalışmaları bitmiş durumda, bizde burada çalışmaların ardından sıcak asfalt dökeceğimizin sözünü vermiştik, şu anda verdiğimiz sözü tutmanın mutluluğunu yaşıyoruz, bu mahallede oturan vatandaşlarımız tabiî ki en güzel ve kaliteli yollara layıktır, yol standartlarını tüm Siverek’te olduğu gibi bu mahallede yükseltiyoruz. Mahalle sakinlerine sabır gösterdikleri için kendilerini şükranlarımı sunuyorum. Gece demeden gündüz demeden çalışan arkadaşlara ve Fen işleri müdürlüğümüze de ayrıca teşekkür ediyorum” dedi.

Çalışmaları yerinde inceleyen Başkan Yılmaz, mahallede bulunan esnafları ziyaret ederek sohbet etti. Çalışmalar hakkında bilgi verdi.

Bize Ulaşın

Çağrı Merkezi

(0414) 552 12 00

(0414) 552 11 26

(0552) 552 82 82

© 2024 - Siverek Belediyesi Bilgi İşlem Müdürlüğü