STABİLİZE YOL YAPIM ÇALIŞMALARIMIZ DEVAM EDİYOR

Kırsal Hizmetler Müdürlüğü ekiplerince yaklaşık 2 aydır Yeditaş (Keloşk) kırsal mahallesinde mahalle içi stabilize yol çalışmasında sona gelindi.

Mahalle içi stabilize yol çalışmalarını yerinde inceleyen Belediye Başkan Yardımcısı Hacı Ahmet Öncül ile Fen İşleri Müdürü Selahattin Özdoğan, mahalle sakinleriyle bir araya gelerek çalışmaları takip etti.

Hacı Ahmet Öncül, Kırsal mahallenin daha önce çamur ve toz içerisinde olduğunu belirterek şunları söyledi; “Belediye Başkanımız Resul Yılmaz’ın talimatları doğrultusunda 2 ay önce mahallemizde çalışmalara başladık. Mahallemiz 150 haneye sahip 2 bin vatandaşımızın yaşadığı bir bölge kırsal mahallemiz kışın gerçekten çamur içerisindeydi. Vatandaşlarımız hayvancılık faaliyetlerini zor bir şekilde yürütüyordu, yazın ise toz içerisinde kalıyorlardı, ekiplerimiz çalışmalarda son safhaya gelmiş bulunmakta, inşallah çalışmaların bitimiyle birlikte vatandaşlarımız hem yaşamlarını hem de hayvancılık alanında çalışmalarına devam edecektir, Yeditaş mahallemizin yanı sıra bu yıl içerisinde hızlı bir şekilde tüm kırsal mahallelerimizde mahalle içi yol çalışmalarımızı sürdüreceğiz” dedi.

Mahalle sakinleri, yapılan çalışmalardan dolayı Belediye Başkanımız Resul Yılmaz’a ve ekibine teşekkür ettiler.