Kadın Ve Aile Hizmetleri Müdürlüğümüz Yaşlıları Ziyaret Etti

Kadın ve Aile Hizmetleri Müdürlüğümüz, Yaşlılar Haftası münasebetiyle ilçemizde yaşayan yaşlıları ziyaret edip, günlerini kutlayarak kendilerine karanfil verdi.

Kadın ve Aile Hizmetleri Müdiresi Şükran Kongül, Ailenin temel taşlarını oluşturan büyüklerimizi unutmadıklarını belirterek şunları söyledi; “Yaşlılar haftası dolayısıyla Başkanımızın da talimatları doğrultusunda ilçemizde bulunan yaşlılarımızı ziyaret ettik. Onların durumları hakkında bilgi aldık hal ve hatırlarını sorduk günlerini kutlamak istedik. Yaşlılarımızı bir nebzede olsa güldürmek istedik, onların günü bir günle anlatılmaz Allah yaşlılarımızı başımızdan eksik etmesin, Siverek Belediyesi olarak her zaman olduğu gibi yaşlılarımızın yanlarındayız, Allah onlardan razı olsun” dedi.

Kadın Aile Hizmetleri Müdürlüğü tarafından yaşlılarımızın ihtiyaçları karşılanarak gıda ve temizlik malzemeleri evlerine teslim edildi.