• 0(414) 552 12 00
  • 0552 552 82 82
  • Bu e-Posta adresi istenmeyen posta engelleyicileri tarafından korunuyor. Görüntülemek için JavaScript etkinleştirilmelidir.

Haberler

Kırsal Mahallelerde Yol Yapım Çalışmalarımız Devam Ediyor

Kırsal Mahallelerde Yol Yapım Çalışmalarımız Devam Ediyor

 

Kırsal Hizmetler Müdürlüğü ekipleri tarafından Kapıkaya (Bab) kırsal mahallesinde mahalle içi stabilize yol yapım çalışmaları devam ediyor.

Başkan Yardımcısı Hacı Ahmet Öncül, devam eden çalışmaları yerinde inceleyerek vatandaşlarla bir araya geldi.

Ekipler tarafından çalışmaların hızlı bir şekilde yapılarak sona yaklaştığını belirten Öncül yaptığı açıklamada şunları söyledi; “Şu an Kapıkaya kırsal mahallemizde bulunmaktayız, iki yıl öncede bu mahallemizde bir çalışmamız olmuştu, çalışmalarımız yeterli gelmedi, kırsal mahallemiz büyüyor yeni yerleşim alanları açıldı yeni evler yapıldı, vatandaşlarımızın talebi ve başkanımızın da talimatları doğrultusunda tekrardan kırsal mahallemizde mahalle içi yol yapım çalışmalarına başladık. Kırsal mahallemizde stabilize malzeme serimini tamamladık, ekiplerimiz tarafından düzenleme çalışmalarına başlayacağız. Kırsal mahallemiz 3 dönem belediye ve belde olan bir bölge ama hizmet hiç yapılmadı, biz belediye olarak buraya hizmet getirdik bu çalışmalarımız yeterli değil, inşallah bundan sonrada her türlü hizmetlerden vatandaşımız faydalanacaktır” dedi.

Kırsal Mahallede yaşayan vatandaşlar yapılan yol çalışmalarından dolayı Belediye Başkanı ve ekibine teşekkür etti. 

Bize Ulaşın

Çağrı Merkezi

(0414) 552 12 00

(0414) 552 11 26

(0552) 552 82 82

© 2024 - Siverek Belediyesi Bilgi İşlem Müdürlüğü