BAŞKAN YILMAZ, REFERANDUM ÇALIŞMALARINA DEVAM EDİYOR

Başkan Yılmaz; Hep birlikte güçlü bir Türkiye için hemşerilerimizde ‘Evet’ diyor.

16 Nisan'da halk oylamasına sunulacak olan Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi'ni her platformda anlatmaya devam eden Başkan Yılmaz, esnaf ziyaretlerine devam ediyor.

Kemaliye Çarşı esnafını ziyaret eden Başkan Yılmaz, esnaflara yeni hükümet sisteminin önemini anlatarak vatandaşlarla sohbet ederek çay içti.

Esnafları tek tek dolaşarak Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi ve yeni anayasanın değişmesi için esnaflardan evet için destek istedi.

Geziler sırasında öğrencilerin ilgisiyle karşılaşan Başkan Yılmaz, öğrencilerin selfie talebini geri çevirmeyerek öğrencilere Evet ’in ülkemize nelerin getireceğini anlattı.

Öğrenciler Belediye Başkanının ilgisinden dolayı kendisine teşekkür ederek çalışmalarında başarılar dilediler.