• 0(414) 552 12 00
  • 0552 552 82 82
  • Bu e-Posta adresi istenmeyen posta engelleyicileri tarafından korunuyor. Görüntülemek için JavaScript etkinleştirilmelidir.

Haberler

KADINLARA YÖNELİK KONFERANSLARIMIZ DEVAM EDİYOR

KADINLARA YÖNELİK KONFERANSLARIMIZ DEVAM EDİYOR

 

Siverek Müftülüğü işbirliğiyle, kadınlara yönelik 'Hadislerin hayatımızda yeri ve önemi' konulu seminer düzenledik.

Kadın ve Aile Hizmetleri Müdürlüğü ile İlçe müftülüğünce kadınlara yönelik düzenlenen dini seminerlere devam ediliyor. Dicle Mahallesinde bulunan Belediye Kadın Dayanışma ve Kültür Merkezi konferans salonunda düzenlenen konferansa kursiyerlerin yanı sıra mahalle sakini kadınlar katıldı.

Konferansı İlçe Müftülüğü din görevlisi Gülizar Kaçar verdi. Yaklaşık bir saat süren konferansta hadisler ve insan yaşamından örnekler verilerek bayanlara, Hazreti Muhammed’in hayatından örnekler sunuldu. Kuran-ı Kerim ile hadislerin ayrılmaz bir bütün olduğuna dikkat çekildi.

Kadın ve Aile Hizmetleri müdiresi Şükran Kongül, belediye olarak kadınların kişisel ve ruhsal gelişimine verdikleri önemi anlatarak şunları söyledi; “Müdürlüğümüz bünyesinde kadınlara yönelik okuma yazma, el becerilerini geliştirme, çocuk gelişimi ve çocuk psikolojisi seminerleri veriliyor. İlçe müftülüğümüzle iş birliğine gidilerek kadınlarımıza dini konularda seminerler vermeye başladık” dedi.

Bize Ulaşın

Çağrı Merkezi

(0414) 552 12 00

(0414) 552 11 26

(0552) 552 82 82

© 2024 - Siverek Belediyesi Bilgi İşlem Müdürlüğü