• 0(414) 552 12 00
  • 0552 552 82 82
  • Bu e-Posta adresi istenmeyen posta engelleyicileri tarafından korunuyor. Görüntülemek için JavaScript etkinleştirilmelidir.

Haberler

BAŞKAN YILMAZ, ÇIĞRIK MAHALLESİNDE MUHTARLAR TOPLANTISINA KATILDI

BAŞKAN YILMAZ, ÇIĞRIK MAHALLESİNDE MUHTARLAR TOPLANTISINA KATILDI

 

Karacadağ Türkmen Derneğinin Çığrık köyünde düzenlediği Muhtarlar toplantısına Şanlıurfa Milletvekili Mehmet Kasım Gülpınar, Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi Belediye Başkanımız Resul Yılmaz katıldı.

Başkan Yılmaz, Muhtarlar toplantısında muhtarları selamlamasının ardından muhtarların sorunlarını dinleyerek mahalle içi sorunları olan muhtarların sorunlarını not aldı.

Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi, Büyük Türkiye için Muhtarlara evet demenin önemini anlatarak şunları söyledi; “Bu belediye başkanlığı veya Milletvekili seçimi değil, bu Türkiye’nin seçimidir, daha güçlü bir Türkiye için güçlü bir şekilde çocuklarımızın geleceği için evet demeliyiz” dedi.

Bölgenin sorunlarını bildiklerini, önceliklerinin gurup yolları olduğunu Çığrık gurup yolunun ihalesinin yapıldığını ek olarak 17 Km. kısmını da ilave ederek Viranşehir yoluna bağlanacağını bu önümüzde ki günlerde Çığrık gurup yolunun betonla kaplama çalışması başlayacak, ikinci önemli sorun içme ve kullanma su sorunudur, geçmiş yönetimler o günün şartlarına göre bölgede sondaj marifetiyle sorunu aşmaya çalışsallarda sorun devam ediyor, biz sorunu kalıcı olarak çözmek için çabalıyoruz,  gurup içme suyu çalışmaları için Japonya’dan faizsiz hibe kredi aldıklarını Mayıs ayında içme ve kullanma suyu çalışmalarına başlayacaklarını belirtti.

Çıkrık Mahallesinde düzenlenen toplantının ardından Belediye Başkanımız Resul Yılmaz ile Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi Viranşehir yolu üzerinde bulunan yapımı Siverek Belediyesi tarafından gerçekleştirilen,  Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanı Faruk Çelik tarafından açılışı yapılan 15 Temmuz Şehidimiz Suat Aloğlu parkını gezdi.

Belediye Başkanımız Resul Yılmaz, park hakkında Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çitçi’ye bilgi verdi.

Bize Ulaşın

Çağrı Merkezi

(0414) 552 12 00

(0414) 552 11 26

(0552) 552 82 82

© 2024 - Siverek Belediyesi Bilgi İşlem Müdürlüğü