• 0(414) 552 12 00
  • 0552 552 82 82
  • Bu e-Posta adresi istenmeyen posta engelleyicileri tarafından korunuyor. Görüntülemek için JavaScript etkinleştirilmelidir.

Haberler

AŞAĞI BEŞYAMAÇ MAHALLESİNDE BETON YOL ÇALIŞMALARINA BAŞLADIK

AŞAĞI BEŞYAMAÇ MAHALLESİNDE BETON YOL ÇALIŞMALARINA BAŞLADIK

 

Kırsal Hizmetler Müdürlüğü ekipleri Kefcal (Aşağı Beşyamaç ) mahallesinde, mahalle içi sokaklarda beton yol çalışmalarına başladı.

Belediye Başkan Yardımcısı Hacı Ahmet Öncül kırsal mahallede başlanılan beton yol çalışmalarını yerinde inceleyerek mahalle sakinleriyle bir araya geldi.

2017 yılı sonuna kadar 30 kırsal mahallede beton yol çalışması, 25 kırsal mahallede de kilit taşı döşeme çalışmalarının tamamlanacağını belirten Başkan Yardımcısı Öncül şunları söyledi; “Bugün Aşağı Beşyamaç mahallesinde bulunmaktayız, daha öce ekiplerimiz burada stabilize malzeme döktü, bugünde burada beton yol çalışmasına başladık, Mahallemizde 10 bin metre kare köy içi beton yol çalışması yapılacak. Beton yol çalışmamız yalnız Kefcal (Aşağı Beşyamaç ) mahallesiyle kalmayacaktır diğer kırsal mahallelerimizde de Beton yol ve kilitli parke taşı çalışmalarımız devam edecektir. Biz mahalle içi beton yol çalışmamızın startını bu mahalleden başlattık. İnşallah 2017 sonunda planlanan tüm kırsal mahallelerimizde çalışmalarımız tamamlanmış olacaktır. Yapılan çalışmaların kırsal mahallemize hayırlı olmasını dilerim” dedi.

Mahalle sakinlerinden Hasan Kömürcü ise konuşmasında şunları söyledi; “Belediye Başkanımız Resul Yılmaz Bey’e teşekkür ederiz, şimdiye kadar hayvanların yürüyemediği yolumuzda stabilize yol çalışması yapıldı, sonrada beton yol çalışmasına başlandı şuan beton yol çalışması devam ediyor. Çalışmalardan dolayı tüm arkadaşlara Başkan Yardımcısı Hacı Ahmet Öncül’e ve çalışma yapan ekiplere mahalle sakinleri olarak teşekkür ediyorum” dedi.

Bize Ulaşın

Çağrı Merkezi

(0414) 552 12 00

(0414) 552 11 26

(0552) 552 82 82

© 2024 - Siverek Belediyesi Bilgi İşlem Müdürlüğü