Şubat Ayı Belediye Meclis Toplantısı Yapıldı

Siverek belediyesi Şubat ayı meclis toplantısı yapıldı Meclis gündeminde bulunan maddeler oy çoğunluğuyla kabul edildi Siverek Belediyesi Şubat ayı olağan meclis toplantısı belediye meclis salonunda yapıldı. Belediye Meclisi Belediye Başkan vekili Hamdi Hatipoğlu Başkanlığında toplanan meclis üyeleri meclis gündeminde bulunan Belediyenin yaptığı Şeyh Abdulkadir Geylani camisinin ilçe müftülüğüne devir edilmesi, Norm kadronun tasnif güncellenmesi, bütçe aktarımı, emlak ve istimlak müdürlüğünün görev ve çalışma yönetmenliği, destek hizmetler müdürlüğüne platform alınması, takas yetkisinin encümene verilmesi, 12 metre imar yolunun kamulaştırma yetkisinin encümene verilmesi, Haliliye, Gülabibey ve Şair İbrahim Rafet Mahallerinde oto park ve kapalı semt pazarlarının kurulması amacıyla kamulaştırma yetkisinin encümene verilmesi, Gülabibey mahllesinde bulunan 14 nolu parselin kamulaştırılması için encümene yetki verilmesi, sağlık alanının konut alanına dönüştürülmesi maddeleri meclis üyelerin bilgisine sunularak oy çoğunluğuyla kabul edildi. Meclis toplantısı dilek ve temenniler bölümüyle sona erdi.