KIRSAL MAHALLELERDE ÇALIŞMALARIMIZ DEVAM EDİYOR

Kırsal Hizmetler Müdürlüğü ekipleri daha önce Şeftali, Yalankoz ve Ömerpınar mahallesinde başlattığı mahalle içi sokaklardaki stabilize yol ve grup yolu çalışmalarını tamamladı.

Mahalle içi sokak ve grup yolunun tamamlandığı Ömerpınar mahallesinde incelemelerde bulunan Belediye Başkan Yardımcısı Hacı Ahmet Öncül şunları söyledi; “Daha önce 3 kırsal mahallemizde ekiplerimiz tarafından stabilize yol çalışmalarına başlanmıştı, mahalle sakinleriyle birlikte yapılan çalışmaları yerinde gezdik gördük ekiplerimiz güzel bir iş çıkarmışlar, vatandaşlarımız toz ve çamurdan kurtuldu. Yapılan çalışmaların mahalle sakinlerine hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

Şeftali ve Yalankoz mahallesinde yaşayan vatandaşlar ise yapılan çalışmalardan dolayı başkana teşekkür ederek şunları söylediler; “Daha önce mahallemiz, kışın çamur, yazında toz içerisindeydi Başkan Resul Yılmaz’dan ve ekibinden Allah razı olsun, yollarımız çok güzel yapıldı, yapılan hizmetlerden dolayı teşekkür ediyoruz” dediler.