BAŞKAN YILMAZ, BELEDİYE ÇALIŞANLARINA CUMHURBAŞKANLIĞI HÜKÜMET SİSTEMİNİ ANLATTI

Belediye Başkanımız Resul Yılmaz,  16 Nisan’da yapılacak olan Referandum çalışmalarına ara vermeden devam ediyor. Çalışmalar kapsamında İlçenin Yenişehir mahallesinde bulunan Belediyeye ait Yenişehir Mahallesi çok amaçlı hizmet evinde Belediye çalışanları ile bir araya geldi.

Başkan Yılmaz, çalışanlar ile bir süre sohbet ettikten son Cumhurbaşkanlığı hükümet sistemi ve anayasa hakkında bilgi verdi. Yeni anayasa ve Cumhurbaşkanlığı hükümet sisteminin önemini anlatan Başkan Yılmaz, çalışanlara neden EVET demeleri gerektiğini anlattı.

Söylenen kulaktan dolma yanlış bilgilerin verildiğine dikkat çeken Başkan Yılmaz, neden, niçin oy kullandığımızı iyi bilelim kafanızda varsa soru işaretleri sorun cevaplayayım, yapılan değişikle birlikte artık kendi geleceğimize kendimiz karar vereceğiz” dedi.

Yaklaşık 2 saat süren programda Başkan Yılmaz, çalışanlara madde madde Cumhurbaşkanlığı hükümet sistemini ve anayasayı anlatarak EVET’in önemini anlattı.