BELEDİYEMİZ ŞANLIURFA'DA YÖRESEL YEMEK TANITIM ETKİNLİĞİNE KATILDI

Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğümüz ile Kadın ve Aile Hizmetleri Müdürlüğümüz, Şanlıurfa'da düzenlenen yöresel yemekler tanıtım etkinliğine katılarak, ilçeye has yemekleri tanıttı.

Turizm Etkinlikleri Haftası kapsamında Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi ve Şanlıurfa Valiliği İl Kültür Müdürlüğü tarafından organize edilen yöresel yemekler tanıtım etkinliğine katılan Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğümüz ile Kadın Aile Hizmetleri Müdürlüğümüz, ilçeye has yemekleri çeşitli davetlilere tanıttı. Belediye standında ilçenin bilinen yemeklerinden sıkma, içli köfte,  Karacadağ pilavı tanıtımı yapılarak yöresel kıyafetli kızların sunumuyla katılımcılara ikram edildi.

Şanlıurfa Valisi Güngör Azim Tuna'nın yanı sıra Belediye Başkanları, üst düzey bürokratlar, yerel ve ulusal basın mensupları ile gurmelerin katıldığı açılışın ardından yöresel yemeklerin sergilendiği stantlar gezildi.