BAŞKAN YILMAZ, TEŞEKKÜR ZİYARETLERİNE DEVAM EDİYOR

Belediye Başkanımız Resul Yılmaz, anayasa değişikliği için halk oylamasında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a destek veren esnaf ve vatandaşları ziyaret ederek, teşekkür etmeye devam ediyor.

Halk oylamasına sunulan anayasa değişikliğini anlatmakla görevli olan Belediye Başkanımız Resul Yılmaz, resmi olmayan sonuçların açıklanmasının ardından esnaf ve vatandaş ziyaretlerine devam ediyor.

Rüştü Küçükömer, Kemaliye ve Cumhuriyet Caddesi esnaflarını ziyaret eden Başkan Yılmaz, esnaflara desteklerinden dolayı teşekkür etti. Esnafların referandum sonucu için Başkan Yılmaz'ı tebrik etmesi üzerine, Başkan Yılmaz, başarının sahibinin millet olduğunu söyledi.

Siverek'teki halk oylamasının huzur ve güven içerisinde geçtiğini belirten Başkan Yılmaz, “Halkımız iradesini özgür bir şekilde sandığa yansıtmıştır” dedi. Sivereklilerin yeni sistemi benimsediğini söyleyen Başkan Yılmaz, “Destek veren, vermeyen tüm vatandaşlarımıza teşekkür ederim” dedi.