ZABITA EKİPLERİMİZ OKUL KANTİNLERİNİ DENETLEDİ

Zabıta ekiplerimiz, ilçe merkezinde bulunan okul kantinlerinde gıda ve hijyen denetimi yaptı.

Zabıta müdürlüğü ekipleri ve Gıda Tarım Hayvancılık İlçe Müdürlüğü ekiplerince ortaklaşa düzenlenen denetimlerde okul kantinlerinde satılan ürünlerin son kullanma tarihlerine bakılırken aynı zamanda kantinlerin hijyen bakımından denetimi yapıldı. Zabıta ekipleri kantin işletmecilerini temizlik konusunda hassasiyet göstermeleri konusunda uyarırken toptancılardan aldıkları gıda maddelerinin son kullanma tarihlerini kontrol ederek almaları konusunda uyarılarda bulundu.

Konuyla ilgili açıklamada bulunan Belediye Başkan Yardımcısı Hasan Baydilli; “Siverek belediyesi olarak çocuklarımızın sağlığını çok önemsiyoruz, zabıta ekiplerimiz, Gıda Tarım hayvancılık müdürlüğü ekipleri ile birlikte okul kantinlerimizi denetlemekteyiz, son kullanma tarihi geçmiş gıda maddelerini ve kantinleri hijyen konusunda denetlemekteyiz, okul idarecilerinin bu konularda duyarlı olmalarını istiyoruz” dedi.