DSİ DAİRE BAŞKANI, İÇME SUYU İSALE HATTINDA İNCELEMELERDE BULUNDU

DSİ içme suyu daire başkanı, Şadiye Yalçın ve içme suyu daire başkan yardımcısı Oğuzhan Bektaş ‘Fırat havzasından ilçemize içme suyu projesi’ kapsamında yapımı devam eden isale hattı ve arıtma depolarının inşaatlarında incelemelerde bulundu.

100 yılık su sorununu çözecek olan Fırat havzasından getirilip arıtılarak ilçenin içme ve kullanma suyunu karşılayacak olan projenin isale hattı döşeme çalışmalarının devam ettiği Güvenli mahallesindeki çalışmaları,  Belediye başkan vekili Hamdi Hatipoğlu ve ŞUSKİ genel müdürü Hamdi Us ile birlikte inceleyen DSİ içme suyu daire başkanı Şadiye Yalçın, çalışmalar hakkında yüklenici firma yetkililerinden bilgi aldı.

Beraberindekilerle Beyçeri mahallesinde yapımı devam eden depo ve arıtma tesisi kazılarını inceledi. Projeyi inceleyen Yalçın projenin hızlı devam etmesi için yaşanan aksaklıkların giderilmesi konusunda firma yetkilileri ile toplantı düzenledi.