• 0(414) 552 12 00
  • 0552 552 82 82
  • Bu e-Posta adresi istenmeyen posta engelleyicileri tarafından korunuyor. Görüntülemek için JavaScript etkinleştirilmelidir.

Haberler

STABİLİZE YOL YAPIM ÇALIŞMALARIMIZ DEVAM EDİYOR

STABİLİZE YOL YAPIM ÇALIŞMALARIMIZ DEVAM EDİYOR

 

Kırsal Hizmetler Müdürlüğü ekiplerince Büyük Savucak, Küçük Savucak ve Tülik mahallelerinde daha önce başlatılan mahalle içi stabilize yol çalışması tamamlandı.

Çalışmaların tamamlandığı mahallelerde incelemelerde bulunan Başkan Yardımcısı Hacı Ahmet Öncül vatandaşlarla bir araya gelerek bir süre sohbet etti.

Öncül, tamamlanan çalışmalarla ilgili yaptığı açıklamada şunları söyledi; “Ekiplerimiz daha önce 3 kırsal mahallemizde çalışmalara başlamıştı. Bugün mahallelerimizde yapılan çalışmaları yerinde incelemek ve vatandaşlarımızla bir araya gelmek istedik. Ekiplerimiz mahalle içi çalışmalarında güzel bir iş ortaya çıkarmışlar, daha önce mahallelerimiz içler acısı bir durumdaydı, bizim çalışma prensibimiz seçim endeksli bir çalışma değil, biz halka hizmeti Hakk’a hizmet olarak biliyoruz. Her gittiğimiz bölgede bunu her zaman belirtiyoruz, Siverek coğrafi olarak büyük bir konuma sahip bu bölgelere hizmet götürmek biraz sabır istiyor. Planlamalar doğrultusunda hizmet ulaşmayan bölgelere inşallah ulaşacağız. Çalışmalarda vatandaşlarımızın bizlere gösterdikleri sabırdan dolayı da teşekkür ediyoruz. Yapılan bu çalışmaların mahalle sakinlerine hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

Mahalle sakinleri mahallelerinin daha önce çamur içerisinde olduğu belirterek, “Yapılan çalışmalardan dolayı Belediye Başkanımız Resul Yılmaz’a ve ekibine teşekkür ediyoruz” dediler.

Bize Ulaşın

Çağrı Merkezi

(0414) 552 12 00

(0414) 552 11 26

(0552) 552 82 82

© 2024 - Siverek Belediyesi Bilgi İşlem Müdürlüğü