KAYNAK MAHALLESİNDE STABİLİZE YOL ÇALIŞMALARINA BAŞLADIK

Kırsal Hizmetler Müdürlüğü ekipleri Karacadağ (Kaynak) Kırsal mahallesinde mahalle içi stabilize yol çalışmalarına başladı.

Hava şartlarının düzelmesiyle birlikte ekipler, malzeme ocaklarından malzeme taşıyarak, Mahalle içerisindeki sokakları yeniliyor.

Belediye Başkan Yardımcısı Hacı Ahmet Öncül, çalışmayla ilgili yaptığı açıklamada şunları söyledi; “Kırsal mahallemiz yoğun nüfusun yaşadığı bölgelerden biri mahallemizde daha önce kilit taşı çalışmaları yapılmıştı, şuan mahallemizde yeni yerleşim alanlarının oluşmasıyla birlikte yolu olmayan ve bozulan bölgelerde stabilize yol çalışmalarına başlandı. İnşallah kısa süre içerisinde çalışmalarımız sona erecektir. Yapılan çalışmaların mahalle sakinlerine hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

Kaynak Mahallesi sakinleri yapılan hizmetten dolayı Belediye Başkanımız Resul Yılmaz’a ve ekibine teşekkür ettiler.