• 0(414) 552 12 00
  • 0552 552 82 82
  • Bu e-Posta adresi istenmeyen posta engelleyicileri tarafından korunuyor. Görüntülemek için JavaScript etkinleştirilmelidir.

Haberler

SICAK ASFALT ÇALIŞMALARI DEVAM EDİYOR

SICAK ASFALT ÇALIŞMALARI DEVAM EDİYOR

 

Mevsim koşullarının uygun olmasıyla beraber, ara verdiğimiz sıcak asfalt çalışmalarına yeniden devam ediyoruz.

Bir süre önce Fen İşleri Müdürlüğünce kilit taşları sökülen ve zemini hazırlanan Hacı Yusuf Sami Caddesinde Büyükşehir Belediyesince sıcak asfalt çalışması başlatıldı.

Başlatılan çalışmaları yerinde inceleyip esnafı ziyaret eden Belediye Başkan Vekili Hamdi Hatipoğlu halkın talepleri doğrultunda çalışmaları sürdürdüklerini söyledi. Hatipoğlu, "Bir süre önce alt yapısı biten Yusuf Sami Caddemizin özellikle parke söküm ve sıkıştırma çalışmasını Siverek Belediyesi olarak yapmış bulunuyoruz. Bugünde sıcak asfalt çalışması Büyükşehir Belediyemizce yapılıyor. Başta belediye başkanlarımız olmak üzere çalışmada emeği geçenlere teşekkür ediyorum" dedi.

Siverek Belediyesinin yaptığı çalışmalara da değinen Hatipoğlu, 10 kırsal mahallede aynı anda stabilize yol yapımının sürdüğünü belirterek, "Öte yandan mahalle içi beton yol ve kilitli parke taşı çalışmalarını sürdürüyoruz. Aynı zamanda Ayvanat mahallesinde kilitli beton parke döşemesi devam ederken muhtelif mahallelerde de beton yol çalışmaları yapılıyor. Verdiğimiz sözün gereğini şuan yapıyoruz. Cadde ve sokaklarımıza en iyi hizmeti getireceğiz demiştik ve getiriyoruz. Tüm çalışmaların halkımıza hayırlı olmasını temenni ediyorum" dedi.

Halk oylaması çalışmaları sırasında cadde esnafını ziyaret eden Belediye Başkanımız Resul Yılmaz, esnafın yoğun talebi üzerine cadde de kısa sürede çalışma başlatılacağını belirterek caddede çalışma başlatılması talimatını vermişti.

Bize Ulaşın

Çağrı Merkezi

(0414) 552 12 00

(0414) 552 11 26

(0552) 552 82 82

© 2024 - Siverek Belediyesi Bilgi İşlem Müdürlüğü