• 0(414) 552 12 00
  • 0552 552 82 82
  • Bu e-Posta adresi istenmeyen posta engelleyicileri tarafından korunuyor. Görüntülemek için JavaScript etkinleştirilmelidir.

Haberler

TEOG, YGS ve LYS ÖĞRENCİLERİNE YÖNELİK DENEME SINAVI YAPTIK

TEOG, YGS ve LYS ÖĞRENCİLERİNE YÖNELİK DENEME SINAVI YAPTIK

 

Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğümüz tarafından ilçe genelindeki merkez ve kırsal alanda bulunan orta ve liselerde eğitim gören TEOG, YGS ve LYS'ye hazırlanan öğrencilere yönelik deneme sınavı gerçekleştirildi.

7'inci ve 11'inci sınıflara yönelik 94 okulda yapılan deneme sınavlarına yaklaşık 20 bin öğrencinin katıldığı bildirildi. Yusuf Sami Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi ve Halit Gülpınar Ortaokulunda sınava girecek öğrencilerle bir araya gelen Belediye Başkanımız Resul Yılmaz, kendisinin de bir öğretmen olduğunu hatırlattı.

Başkan Yılmaz, öğrencilere yönelik yaptığı konuşmasında şunları söyledi; "Sevgili öğrenciler Siverek’te eğitim kalitesini yükseltmek için şüphesiz en büyük görev sizlere düşüyor. Daha sonra öğretmen arkadaşlarımıza, yöneticilerimize ve bu görev bize düşüyor. Bizlerde eğitim ve öğretimin kalitesini yükseltmek amacıyla bize düşen görevleri yerine getirmeye çalışıyoruz. Biliyorsunuz bende eski bir öğretmenim, bunun içindir ki yapılan bütün sınavları yakından takip etmeye çalışıyorum. Sınavlarda başarı gösteren bütün okul yöneticilerimizi, öğretmen arkadaşlarımızı ve siz değerli öğrencilerimizi yürekten tebrik ediyorum. Öyle inanıyorum ki bundan sonrada bu başarı seviyenizi daha da yükselteceksiniz. Biraz daha gayret gösterseniz başarınız daha da yükselecektir” dedi.

Başkan Yılmaz, sınavlara katılan bütün öğrencileri tebrik ederek başarılar diledi.

Milli Eğitim Müdürü Nuri Kapanoğlu eğitime destek veren Belediye Başkanımız Resul Yılmaz'a teşekkür etti.

Sabah tek oturumda gerçekleşen sınavda TEOG sınavına katılan öğrencilere 6 dersten 120 soru, LYS’ye katılacak öğrencilere ise sayısal ve sözel olmak üzere 160 soru yöneltildi.

Başkan Yılmaz'ın öğrencileri ziyareti sırasında Milli Eğitim Müdürü Nuri Kapanoğlu, Belediye Başkan Yardımcısı Hasan Postacı, şube müdürleri ile okul yöneticileri eşlik etti.

Bize Ulaşın

Çağrı Merkezi

(0414) 552 12 00

(0414) 552 11 26

(0552) 552 82 82

© 2024 - Siverek Belediyesi Bilgi İşlem Müdürlüğü