• 0(414) 552 12 00
  • 0552 552 82 82
  • Bu e-Posta adresi istenmeyen posta engelleyicileri tarafından korunuyor. Görüntülemek için JavaScript etkinleştirilmelidir.

Haberler

BAŞKAN RESUL YILMAZ, KIRSAL ALANDA İNCELEMELERDE BULUNDU

BAŞKAN RESUL YILMAZ, KIRSAL ALANDA İNCELEMELERDE BULUNDU

 

Belediye Başkanımız Resul Yılmaz, Başkan Yardımcısı Hacı Ahmet Öncül ve Fen İşleri Müdürü Selahattin Özdoğan ile birlikte Kayseri, Kalınağaç Kırsal Mahallelerinde yapımı tamamlanan mahalle içi beton yol çalışmalarını inceleyerek mahalle sakinleriyle sohbet etti.

Çalışmalardan dolayı köy halkı belediye başkanına teşekkür ederek kırk yıldan bu yana mahallerine hizmetin geldiğini belirttiler.

Belediye Başkanı Resul Yılmaz ile beraberindekiler daha sonra grup beton yolu çalışmalarının devam ettiği Taşıkara Mahallesi ile Kalınağaç Mahallesi arasında bulunan yolda sürdürülen çalışmaları yerinde inceledi çalışmalar hakkında yetkililerden bilgi aldı.

Belediye Başkanı Resul Yılmaz çalışmaların hızla devam ettiğini belirterek şunları söyledi; “Çalışmaların tamamlandığı Kalınağaç mahallesindeyiz, Kalınağaç kırsalda bulunan büyük bir yerleşim yerimiz, bir yandan da grup yolu beton çalışmasını kontrol ettik, yolda 4 km beton çalışması tamamlanmış kısa bir süre sonra yol Siverek Adıyaman karayoluna bağlanacaktır, görüldüğü gibi bizlerde Siverek belediyesi olarak mahallelerimizin iç yollarını betonla kaplamaktayız. Bundan sonrada benzer hizmetlerimizi tüm kırsal mahallerimize götürmeye devam edeceğiz, kısa süre de bu bağlamda iyi bir mesafe almayı düşünüyoruz. Geçen yıl bu mahallemizin mahalle içi stabilize yol çalışmalarını tamamlamıştık, bu yılda kısmet oldu bütün yolları betonla kaplamış durumdayız. Bu çalışmalardan ötürü kırsal hizmetler müdürlüğüne ve çalışanlarımıza teşekkür ediyorum” dedi.

Kalınağaç Köyü Muhtarı Emin Devebakan çalışmalardan ötürü Belediye Başkanına ve ekibine teşekkür ederek şunları söyledi; “Bir yıl öncesine kadar çamurdan dolayı evimize gidemiyorduk Allah razı olsun sorunumuz kalmadı” dedi

Bize Ulaşın

Çağrı Merkezi

(0414) 552 12 00

(0414) 552 11 26

(0552) 552 82 82

© 2024 - Siverek Belediyesi Bilgi İşlem Müdürlüğü