YENİ YERLEŞİM ALANLARININ YOLLARINI YAPIYORUZ

Fen İşleri Müdürlüğünce Fırat Mahallesindeki yeni yerleşim alanı olan Küme Evleri sakinlerinin yol talebini Belediye Başkanımız Resul Yılmaz’a iletmeleri üzerine çalışma başlatıldı. Çalışmalar kapsamında daha önce yolları olmayan Küme Evleri'nde reglaj ve sıkıştırma yapan ekipler, akabinde beton yol çalışmasına başladı.

Mahalle sakini Mehmet Bozan Kantarmış Belediye Başkanımız Resul Yılmaz'a teşekkür ederek, "Siverek Belediyesi güzel çalışıyor. Bizim yola eskiden arabayla girdiğimizde bir süre sonra mutlaka sanayi sitesine tamire gitmek zorunda kalıyorduk. İnşallah bundan sonra daha güzel olacak. Memnun olduk, güzel çalışmalar yapılıyor" dedi.

Daha önce yolun taş döşemesi olduğunu hatırlatan mahalle sakini Veysi Kantarmış, "Beton yapılıyor, Allah razı olsun. Çok güzel yapılıyor, Başkanımız Resul Yılmaz’a ve ekibine çok teşekkür ediyorum" diye konuştu.

Belediye Başkanımız Resul Yılmaz'ın talimatıyla mahallede çalışma başlatıldığını belirten Başkan Yardımcısı Hacı Ahmet Öncül, yeni yerleşim alanlarında çalışmaların sürdürüleceğini söyledi.