KIRSALDA YOL YAPIM ÇALIŞMALARIMIZ DEVAM EDİYOR

Kırsal Hizmetler Müdürlüğü ekipleri, 5 kırsal mahallede kalker malzemeyle mahalle içi stabilize yol yapımına başladı.

Kırsal alanlarda bulunan Kepece, Yaygılı, Bozkuyu, Gözgen ve Kabık mahallelerinde 5 ekiple mahalle içi sokaklarda stabilize yol ve Kalker malzemeyle yol çalışmaları sürdürülüyor.

Belediye Başkan Yardımcısı Hacı Ahmet Öncül, kırsal mahallerde başlatılan yol çalışmalarıyla ilgili yaptığı açıklamada şunları söyledi; “Daha önce belirttiğimiz gibi 2017 yılında birçok kırsal mahallemizin yol sorunlarını elimizden geldiğince program dâhilinde hizmet görmeyen mahallerimize hizmet götürüyoruz. Şuan 5 kırsal mahallemizde 5 ekiple mahalle içi yol yapım çalışmalarına başladık. Çalışmaları en kısa sürede bitirerek mahalle sakinlerinin hizmetine sunacağız. Kırsal alanda hayvancılıkla geçimini sürdüren vatandaşlarımız çalışmaların tamamlanmasıyla yazın tozdan kışında çamurdan kurtulacaktır” dedi.

Mahalle sakinleri ilk defa mahallelerine hizmet geldiğini aktararak başlanılan yol çalışmalarından dolayı belediye Başkanımıza ve ekibine teşekkür ettiler.