• 0(414) 552 12 00
  • 0552 552 82 82
  • Bu e-Posta adresi istenmeyen posta engelleyicileri tarafından korunuyor. Görüntülemek için JavaScript etkinleştirilmelidir.

Haberler

ŞANLIURFA TANITIM GÜNLERİ ANKARA’DA BAŞLADI

ŞANLIURFA TANITIM GÜNLERİ ANKARA’DA BAŞLADI

 

Şanlıurfa Valiliği himayesinde Büyükşehir Belediyesinin destekleri ve Ankara Şanlıurfalılar Derneğinin organizesinde düzenlenen ’Şanlıurfa Tanıtım Günleri’ programı başladı.

Programın açılış kurdelesini Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanı Faruk Çelik, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, Şanlıurfa Valisi Güngör Azim Tuna, Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi ve AK Parti Şanlıurfa Milletvekilleri kesti.

Şanlıurfa Valiliği himayesinde Ankara Şanlıurfalılar Derneğinin organizesi ve Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesinin destekleri ile düzenlenen ’Şanlıurfa Tanıtım Günleri’ programı Ankara Atatürk Kültür Merkezinde yoğun bir katılımla başladı. 18-21 Mayıs tarihleri arasında 2 bin 700 metrekarelik alanda gerçekleştirilecek Şanlıurfa Tanıtım Günleri’ programına Şanlıurfa Valiliği, Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, Şanlıurfa’nın 13 İlçe Kaymakamlığı ve ilçe belediyeleri, 50’ye yakın kamu kurum ve kuruluşu ile meslek odaları hazırladıkları stantlarla katkı sunuyor.

Siverek standına, ilgi büyük oldu.

Tanıtım günleri kapsamında açılışı yapılan Siverek standına AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Cevdet Yılmaz, Şanlıurfa Milletvekili Mehmet Kasım Gülpınar’ın yanı sıra birçok Milletvekili, Belediye Başkanımız Resul Yılmaz Belediye Başkan Yardımcısı Hasan Postacı Siverekli yazar şair Mehmet Ragıp Karcı, Siverekliler Derneği üyeleri, Ankara’da yaşayan çok sayıda Siverekli vatandaşlar katıldı.

Siverek tanıtım standında Geleneksel şark köşesi ile geleneksel Siverek ev gereçleri ilgi çekti.

Misafirleri Siverek standında kabul eden Belediye Başkanımız Resul Yılmaz misafirlerle yakından ilgilenip en iyi şekilde Siverek kültürünü tanıtmaya çalıştı. Siverek standında zaman zaman duygusal anlarda yaşandı, uzun bir süreden beridir görüşme imkânı bulmayan Siverekliler etkinlik sayesinde bir araya gelip hasret giderdi.

Bize Ulaşın

Çağrı Merkezi

(0414) 552 12 00

(0414) 552 11 26

(0552) 552 82 82

© 2024 - Siverek Belediyesi Bilgi İşlem Müdürlüğü